Frumos, dar neadevărat.


Eee he, cei de la Renault se pare că pregătesc să dea o nouă lovitură pe piaţa automobilistică cu un nou model.  Acum ceva ani în urmă nu credem vreodată că Dacia lui tataie va arăta vreodată ca maşina aceasta, şi nici pe cei de la Uzina Dacia Mioveni nu i-aşi fi crezut în stare să facă aşa ceva. Dar acum că s-a privatizat……. Şi au venit alţi să ne facă mşini…….

Uzina Dacia Renault lucrează de zor la un proiect din clasa sport şi lux.  Cea mai mare schimbare sa făcut la design, acesta find unul foarte atrăgător. Ce să mai o lungim, sperăm cu toţi să o vedem cât mai repede pe străzile din România şi cred că ce aşteaptă majoritatea oamenilor este raportul preţ calitate. 

Cu speranţa că şi-o va putea permite oricine şi această maşină de o alta clasă produsă pentru prima oară în România ne va face mandri că suntem români şi ne dorim la cât mai multe. Încrezători într-o dezvoltare cât mai rapidă a ţări noastre inclusiv din acest punct de vedere. 

După verficarea zvonului care circulă pe internet din mai multe surse, se pare că este o glumă făcută de către cei de la birou proiectări al uzinei Dacia.

Frumos dar neadevărat .

 

Anunțuri

About © Costin Rbsv.

Visez ca şi când aş trăi pentru totdeauna, trăiesc ca şi când aş muri azi. Încerc să înteleg lumea, viaţa aşa cum sunt ele.

Posted on 02/10/2008, in amuzant and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Pfuu… cand am inceput sa citesc articolul chiar ma bucurasem, serios, imi placea modelul.

    Auzi, nu poti sa vorbesti tu la uzina sa transforme gluma asta intr-o realitate ?

  2. Eee, daca as putea , as face-o. Insa cine stie, sti tu ca din gluma sau spus marile adevaruri si din greseli au iesit marile inventi. Asa ca……..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: