Au uitat oamneii să mai iubească ?!!


Pe foarte multi dintre noi cand auzim cuvantul ” iubire ” ne duce gandul la o relatie dintre doua persoane de sex opus. Insa foarte multi au uitat varietatea cuvantului in sine. Va intreb acum de iubirea semenilor, de natura, de Dumnezeu, de tot ce ne inconjoara ati uitat ? Aceasta iubire mai exista prin inimile voastre ? Mai stiu oamenii sa iubeasca ?

Reflectam la viata de zi cu zi si observam ca timpul foarte scurt si rutina zilnica, nu ne mai lasa timp nici pentru noi insine dar pentru cei din jurul nostru, de Dumnezeu nici nu mai vorbesc. Nevoile sunt din ce in ce mai mari, viata foarte grea si credem ca rezolvarea problemelor este sa lucram cat mai mult ca sa avem cat mai mult. Dragii mei, bogatia nu se masoara in a avea mai mult, ci cu cat ai nevoie de mai puțin cu atat ești mai bogat. Toate acestea ne fac sa uitam de familie, de natura, de Dumnezeu care ne-a dat tot si care are sub stapanire întregul univers.

De cand nu ai mai spus mamei tale sau tatalui tau te iubesc ?

De cand nu ai mai spus familiei tale ca o iubesti si de cand nu ai mai petrecut timp cu copilul tau ?

De cand nu ai mai spus fratelui sau surori tale  te iubesc ?

De cand nu ai mai fost in vizita la bunicii tai care te-au crescut probabil ?

De cand nu ai mai multumit Domnului pentu ce ti-a dat ?

De cand nu I-ai mai zis “ Te iubesc Doamne ” ? De cand nu i-ai mai multumit Domnului pentru natura, pentru toate frumusetile pe care n-i le ofera prin plantarea unui pom sau saparea unuia ori udat ?

Aceste intrebari nu fac altceva decat sa ne dea de gandit si sa ne ajute sa nu uitam de cei dragi ai nostri, de Creatorul nostru, de natura. Sa distrugi e extrem de usor si se face foarte rapid, dar sa construiesti ceva e foarte greu si ai nevoie de mult timp. Cred ca dragostea nu a pierit din inimile voastre, cred ca este nevoie doar de putin efort si de dorinta ca flacara iubirii sa revina la marimea cea adevarata. Atat tu cat si eu nu trebuie sa uitam ca ” atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica ”.

Reclame

About © Costin Rbsv.

Visez ca şi când aş trăi pentru totdeauna, trăiesc ca şi când aş muri azi. Încerc să înteleg lumea, viaţa aşa cum sunt ele.

Posted on 09/03/2010, in viata and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: