Dragostea cu ale ei…


Tot citesc prin diferite parti despre dragoste. Un sentiment minunat ce nu poate fi descris de nimeni, cred eu. E frumos sa iubesti, insa nu poti face pe cineva sa te iubeasca, daca acesta nu doreste.

Tot ce putem sa facem este sa incercam sa fim o persoana iubita de catre cei din jur  fara a forta nota.

Precautia e buna in viata, sa nu te bazezi pe faptul ca celui de langa tine ii pasa la fel cum iti pasa tie de el si de altii.

Ne imbatam cu apa rece uneori si ne multumim cu ce avem, credem ca este suficient. Ne orientam catre alt ceva spre un alt domeniu si nu suntem atenti la persoana si la faptul ca trebuie insistat asupra ei. Pe cine avem langa noi ?!

Ne incredem usor in cei de langa noi, chiar si in persoana iubita, vulnerabilitatea ne caracterizeaza fara sa vrem. Insa suntem orbiti ,ori nu vrem sa vedem,ori persoana din fata noastra sau de langa noi isi ascunde atat de bine felul ei de a fi incat nu ne dam seama de ce este cu adevarat.

Atat de greu se redobandeste increderea in cineva dupa o experienta nereusita, incat dureaza enorm de mult pana ne-o recapatam.Insa dezamagirea e foarte periculoasa. Un om poata sa-ti acorde incredere, important este cum sti sa o pastrezi.

Frumusetea e o arma letala si de multe ori ne incredem in ea si mai credem ca succesul este garantat. Nu-i suficient. Frumusetea este trecatoare, primeaza ce sti, ce esti, ce suflet ai.

Multi sunt cei care te iubesc cu adevarat, insa din diverse motive sau chiar nu pot ori nu stiu s-o arate.

Aspectele vietii cotidiene si rutina zilnica, ne impovareaza si atrage atentia de la multe alte lucruri. Prietenia de exemplu, cea adevarata continua sa exsiste indiferent de pozitia sociala sau de distana care este intre noi. Chiar sidragostea, daca este pura, sincera, bazata pe rationament, respect, intelegere, chiar si ea va rezista indiferent de tot si toate (distant,bani,pozitie sociala,culoare sau religie).

Oferim dragoste in modul cel mai bun considerat de noi si asteptarile sunt la fel de mari de a primi ceea ce dai.Faptul ca nu primesti la fel, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.

Fratilor, iubiti din tot sufletul . Nu va uitati la fapte si nu plecati urechea la ce zice lumea despre el (ea).Puneti persoana pe primul loc, incercati sa o cunoasteti mai intai si la urama trageti concluziile.

Daruiti dragoste ca sa primiti dragoste. Bucurati-va de tot ce va inconjoara impreuna cat inca mai sunt cu voi. De multe ori ei pleaca si ne lasa, asteptandu-ne candva undeva.

Anunțuri

About © Costin Rbsv.

Visez ca şi când aş trăi pentru totdeauna, trăiesc ca şi când aş muri azi. Încerc să înteleg lumea, viaţa aşa cum sunt ele.

Posted on 23/03/2010, in viata and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Un prieten de-al meu spunea ca „toti primim ceea ce ne dorim, chiar daca asta se intampla in alt fel si poate mai tarziu”. Asa cum spui si tu, „asteptandu-ne candva undeva.” Oricat de frumoasa este dragostea, poate ca nu suntem intotdeauna pregatiti pentru ea. Trebuie sa mai trecem prin niste etape, sa invatam din greseli, dar mai ales sa avem incredere sa ne deschidem inima, oricare ar fi fost experientele de pana atunci. Astfel, vom descoperi adevaratul gust al dragostei si vom vedea ca ea presupune: spontaneitate, zambet si mai ales daruire neconditionata.

  2. @Alexandra, ai dreptate. Omul cat traieste invata. Dar uneori trecem prin prea multe pana gasim acea fericire. Cat despre daruire nu stiu cati cunosc termenul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: