Sărutaţi-vă mai des ;)


Iată câteva exemple pentru care trebuie să vă sărutaţi mai des iubitul, soţul, etc. 

„In timp ce se saruta, cuplurile elibereaza anumiti hormoni care produc senzatia de placere. Insa, prin sarut partenerii fac si un schimb de saliva care contine grasimi, proteine si saruri minerale.
Conform celor mai actuale studii, aceste substante eliberate pot declansa producerea de anticorpi care protejeaza organismul de anumite afectiuni.”

„Un sarut romantic de cateva secunde poate arde in medie 2-3 calorii, in timp ce un sarut pasional frantuzesc arde mai mult de 10 calorii. Potrivit statisticilor, in timpul unui sarut de 1 minut sunt arse 27 calorii.”

„De asemenea, sarutul poate fi considerat cel mai placut tratament antirid. Acesta pune in miscare nu mai putin de 30 de muschi faciali, prevenind astfel formarea ridurilor.”

„French kiss-ul are menirea de a elibera tensiunea negativa acumulata conferind o stare de bine. Asta deoarece organismele partenerilor elibereaza dopamina, serotonina, adrenalina, producand substante foarte puternice, responsabile pentru senzatiile de euforie si extaz. In acest mod efectele stresului sunt diminuate si se obtine o stare psihica mult mai buna.”

„Este cel mai placut si rapid mod de a crea intimitate in cuplu. Chiar si cele mai romantice saruturi, nu foarte lungi, creeaza o legatura speciala intre parteneri si cresc gradul de excitare.”

„Aceasta afirmatie este valabila cel putin in cazul barbatilor. Conform unui studiu, peste 40% dintre reprezentantii sexului tare au declarat ca un sarut pasional prelung, ii poate face sa fie apti pentru sex.”

„In timp ce femeile pot respinge un potential partener care nu saruta bine, situatia este diferita in cazul barbatilor. Acestia ar accepta chiar sa faca sex cu o femeie care nu saruta foarte bine. Sarutul este considerat un stimul extrem de excitant pentru barbati.”

Anunțuri

About © Costin Rbsv.

Visez ca şi când aş trăi pentru totdeauna, trăiesc ca şi când aş muri azi. Încerc să înteleg lumea, viaţa aşa cum sunt ele.

Posted on 16/03/2011, in viata and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. Interesant…deci trebuie sa trec la treaba. Am de gasit un om numa bun de sarutat. Imadiat ma transform in broscuta din poveste…numai de n-as da de vreun inginer! 😀 😀 😀

  2. @ oanaclara – Vezi sa nu dai de un operator :)) (glumesc).

  3. Bagabontul

    Am un talent aparte.Pot să-mi dau seama ce a mâncat o femeie înainte cu câteva ore de sărut.Serios vorbesc, multe femei nu cunosc ce e aia pastă de dinți.

  4. @ Bagabontul – :)) hai ca esti haios. Cunosc si eu cazuri, insa nici cu barbatii nu mi-e rusine 😉 :-j

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: