Iubeşti….ai iubit…sau vrei să iubeşti…inspiră-ne…cum e?


Şi dacă iubirea nu e cel mai minunat lucru care ţi se poate întâmpla…atunci ce-ţi poţi dori de la viaţă?!

Aş vrea să te opreşti o clipă din toată nebunia asta de viaţă şi să priveşti cum creşte iarba, să miroşi parfumul florilor, să asculţi cum bate vântul printre crengile copacilor, să priveşti cerul şi să încerci să observi forma norilor….vei fi surprins câtă energie îţi dau aceste clipe în care nu te mai gândeşti la nimic altceva decât la esenţa vieţii…

Dă timpul înapoi şi priveste lumea cu ochi de copil, aşa cum o făceai atunci când toată lumea era a ta şi nimic nu era imposibil, totul era un joc, iţi aminteşti?

Te întrebi unde este  iubirea?…..e pretutindeni în jurul tău. Ai văzut-o în ochii colegei tale care astăzi ţi-a adus cafeaua la birou, ai văzut-o în grija mamei care-şi ducea fiica la grădiniţă, în sărutul adolescenţilor care experimentează pentru prima dată fiorii dragostei, în gesturile fratelui mai mare care îşi ajută surioara să păşească…..cu alte cuvinte, iubirea se găseşte în lucruri mărunte, fireşti, care dau culoare existenţei tale în fiecare zi.

Nu fi un actor grăbit pe scena vieţii tale…bucură-te de decor, de personaje pentru că nimic nu e întâmplător, alege iubirea din tot ce ţi se întamplă şi las-o să-ţi umple viaţa!

În fiecare zi ne redescoperim pe noi înşine şi pe cei din jur, un amalgam de sentimente, trăiri şi experienţe îţi invadează sufletul şi mintea…..eşti ca o frunză purtată de curentul vieţii…..cauţi să te agăţi de orice ramură ce-ţi iese în cale pentru a-ţi găsi echilibrul. Uneori norocul îţi surâde şi ajutorul se iveşte de nicăieri, fiindu-ţi tovarăş până la mal, alteori însă trebuie să te lupti până la capăt, să te agăţi de ramuri false până ce, în sfârşit, te poţi bucura de ape liniştite…..

Atâtea chipuri atribuite iubirii, exprimată in diferite moduri şi totuşi aceeaşi puritate o relevă….

Iubeşti….ai iubit…sau vrei să iubeşti…..inspiră-ne….cum e?

Scris de Zaharia Andreea

About © Costin Rbsv.

Visez ca şi când aş trăi pentru totdeauna, trăiesc ca şi când aş muri azi. Încerc să înteleg lumea, viaţa aşa cum sunt ele.

Posted on 30/03/2011, in viata and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Waaa, foarte frumos!! M-au trecut fiorii!!!!

  2. @ P. – Si pe mine, foarte frumos scris. De asta am si zis sa impartasesc cu voi un articol pur si simplu exceptional.

  3. Andreea Zaharia

    Am avut muza buna! 🙂 :X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: