Lumea, fapte , gânduri…


Trăim într-o lume nebună, nebună, nebună. Sau poate…nu?!

Cine să mai înțeleagă tot ce se petrece în jur! Oare să nu fi descoperit cu adevărat sensul vieții? Lumea, caractere diferite, e și normal, dacă am fi toți la fel nu cred că ar fi ok. Dar de ce nu suntem la fel!

Poate așa ar fi mai puțină durere, nepăsare, tristețe, frică. Nu crezi?

Supraviețuirea e grea, mai ales când ne-o îngreunăm singuri. Însă, de ce să ne comportăm precum animalele?! Alegem voit uneori sau nevoit diverse lucruri și facem anumite fapte de care nu suntem așa mândri. De ce? Pentru că lumea, ne obligă, viața în general? Dacă ne gandim ce ar fi lumea fără viață și viața fără lume, oare ar mai exista ceva? Ne naștem, creștem, învățăm pentru un scop. Care ar fi acela? Tu ți-ai gasit și înteles scopul existenței tale?

Faptele, ne definesc ca oameni și ne clasează pe o scară în societate. Oare scopul să fie totul și nu modul în care atingi acel scop? Elaborios subiect, dar trebuie să constientizăm după părerea mea că suntem antamați deja, încă de când ne-am născut. Nu crezi?

Sunt simple gânduri puse pe hârtie. Gânduri ce mă fac să cred că totul nu e decăt un joc. Odată ce te-ai abătut de la reguli, devine periculos. Dar asta pare să nu sperie pe nimeni. Și se continuă să joace, fiecare upgradându-l după bunul plac, uitând că nu e jocul lui ci a celor mulți.

Ce gănduri, ce lume, ce fapte… ACȚIONĂM FĂRĂ SĂ GÂNDIM, VIAȚA ARE PRIORITATE :))

Sau…..

About © Costin Rbsv.

Visez ca şi când aş trăi pentru totdeauna, trăiesc ca şi când aş muri azi. Încerc să înteleg lumea, viaţa aşa cum sunt ele.

Posted on 10/05/2011, in viata and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: