Nonsensul vieții!


     Uneori avem impresia că am mai trăit unele întâmplări că am mai fost în unele locuri deși e posibil să n-o fi făcut. Lucrurile și întâmplările din viața noastră, parcă se petrec mult prea repede sensul lor iau o întorsătură prea rapidă și prea radicală greu de stăpânit. Oricât ne luptăm ca totul să fie pus la punct, speranțele de mai bine se năruiesc toate într-o mare goliciune.

     Încercăm să ne focalizăm pe ce e cu adevărat important și credem că o facem. Totul se desfășoară simplu, uniform în așa fel încât nu mai dăm atenție anumitor lucruri dacă ele par a fi pe un făgaș normal. În ”biblioteca” noastră de lucruri, ceva trebuie să iasă în evidență prea puternic și prea variat încât nu se mai ține cont de o ordine. Într-o astfel de turnură totul o ia razna. Fiecare obiect, lucru, faptă, vorbă sau orice altceva se transforma într-un haos. Perceptiei noastre îi survine o triplare de sens de unde rezultă că totul este un exercițiu liber făcut să părem ceva, cândva, undeva.

     Care ne mai este locul în acest amalgam numit în felurite moduri de fiecare?

Scopul nostru de oameni limitați, purtători de rațiune și sens. Într-o lume unde lucrurile care ne inconjoară crezându-le prezente cu un sens, devin un nonsens.

About © Costin Rbsv.

Visez ca şi când aş trăi pentru totdeauna, trăiesc ca şi când aş muri azi. Încerc să înteleg lumea, viaţa aşa cum sunt ele.

Posted on 04/03/2012, in viata and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: